Het Swoaistee schoolfeest 2015
Het Swoaistee schoolfeest 2015
"Raar met je Haar"
raarhaar1.jpg  raarhaar2.jpg
Aan alle ouders/ verzorgers,

Op vrijdag 5 juni vieren we weer ons jaarlijkse Swoaistee schoolfeest. Het thema voor deze dag is dit jaar: "Raar met je Haar". De hele dag worden de kinderen in en rond school vermaakt met allerlei leuke activiteiten. Alle kinderen mogen op deze feestdag met "rare/ gekke" haren en gezellig verkleed op school komen!
Na een vrolijke korte optocht zullen we de dag met elkaar openen op het midden- bovenbouw plein.
Ouders en andere belangstellenden kunnen deze opening natuurlijk bijwonen door achter de linten aan te sluiten. Daarna gaan de ouders naar huis en vinden er verschillende leuke activiteiten voor de kinderen plaats, waaronder een theatervoorstelling van de theatergroep De twee Heeren.
Om 12.30 uur zijn alle kinderen vrij! Om 14.00 uur gaat het feest verder voor ouders en kinderen.

Tijdens het middagfeest kunnen de kinderen genieten van allemaal leuke activiteiten, waarmee vaak leuke kleine prijsjes te verdienen zijn. Koop een strippenkaart van 2 euro en er kunnen verschillende 
activiteiten gedaan worden of er kan wat lekkers gekocht worden.
Van half vier tot half vijf is er in het Dek vooral voor onze bovenbouwers een disco die onze oudleerling DJ Jordy Mulderij bekend van Oog radio gaat verzorgen!

Voor de ouders is het schoolfeest een goede gelegenheid om ongedwongen kennis te maken met andere ouders van school. Bij de verschillende bars kunnen er lekkere hapjes en andere versnaperingen gehaald worden. Na 15.00 uur kunnen er ook licht alcoholische drankjes gekocht worden. We verkopen onder andere pannenkoeken, broodjes knakworst en broodjes hamburger, maar natuurlijk ook stukjes van de zelfgebakken taarten. Met de opbrengst van deze verkoop bekostigen we de activiteiten van het gehele schoolfeest, zodat we ook volgend jaar een mooi feest kunnen organiseren.

Wie wint er dit jaar de prijs voor de mooiste taart? We hopen weer veel mooie en lekkere taarten te ontvangen met als thema: Raar met je haar. De wisselbeker hebben we weer klaar staan. Een bovenbouw kinderjury bepaalt zeer deskundig wie de prijzen van dit jaar in ontvangst gaan nemen. 
Er zijn weer prijzen voor de mooiste, de lekkerste en de origineelste taart. Om precies 14.00 uur zal de uitslag van de wedstrijd bekend worden gemaakt waarna het middagfeest kan losbarsten. De(hartige) taarten moeten 's middags om 12.30 uur worden gebracht in de teamkamer tegenover Krokodillenplas. De kinderjury gaat uiterlijk om 13.30 uur aan de slag om de prijzen te verdelen.

Voor al deze activiteiten hebben we veel hulp nodig! Op de deuren bij de stamgroepen hangen lijsten, waarop je je naam kunt invullen. Wie helpt bij het draaien van een bardienst, het helpen bij een spelletje of meldt zich aan voor de opruimploeg? Voor de indeling is het handig om een e-mail 
adres op de lijsten te schrijven, zodat we het rooster op woensdag 3 juni kunnen mailen. Deze roosters komen ook op veel plekken in of bij de school te hangen!

Wij hebben er super veel zin in! We hopen natuurlijk op mooi weer, maar ook in school kan het feest wat ons betreft losbarsten! Kom dus allemaal langs tussen 14.00 uur en 16.30 uur!

Vriendelijke groeten,
De werkgroep Schoolfeest
raarhaar3.jpg raarhaar4.jpg