Journaal
Journaal jaargang 34 nummer 20

Donderdag 27-05-10
Jaargang 34, nummer 20

Welkom
Yara Veen, Max van Leersum, Diego van dijken, Joost Jongeling, Elise van Gelderen en Yoran Dekker heten we van harte welkom en we hopen dat zij een fijne tijd zullen hebben bij ons op De Swoaistee.

Avondvierdaagse
De avondvierdaagse was weer een groot succes. Er waren 430 ouders en kinderen die mee deden. Op de laatste dag kregen de kinderen een medaille en een roos. Proficiat voor iedereen die de avondvierdaagse tot een goed einde hebben gebracht!

Ouderraad zoekt nieuwe leden
Ben jij diegene die graag samen met andere ouders en het schoolteam een bijdrage wil leveren aan de activiteiten op Swoaistee, dan biedt de ouderraad jou nu die kans. Door het vertrek van 5 ouders uit de ouderraad zoeken wij met spoed nieuwe leden. Vooral de functies van secretaris en de incasso penningmeester moeten voor september 2010 weer bemand zijn. Voor aanmelding of meer informatie, kun je contact opnemen met Henk Andries (tel.nr. op te vragen bij school)

Ziekenboeg
Na een tijdje afwezig te zijn geweest vanwege een ongeluk met de fiets, vinden we het fijn om te zien dat Sjoerd langzaam bezig is om zijn werkzaamheden weer op te pakken.
Helaas moeten we melden dat Lesley Fransen op dit moment de lessen Engels niet kan geven. Na een zware periode waarin haar beide ouders overleden zijn, wordt het werken nu even te veel. Wij wensen haar veel sterkte en hopen dat ze snel weer terug komt.

Sportdag
Op woensdag 26 mei was er weer de Vensterwijk sportdag voor groep 6 en 7. Er was veel te doen: twee stormbanen, voetval, slagbal, handbal en nog meer. Na de pauze deden we nog twee spelletjes en daarna nog een prijsuitreiking. Daarna gingen we naar school. De ouders die hebben geholpen willen we bedanken!
Charlotte en Jannine

Schoolfeest
Vrijdag 11 juni vieren we ons jaarlijks schoolfeest. Het thema van dit jaar is 'kleur'. Er zullen allerlei spelactiviteiten rond dit thema plaatsvinden. De kinderen hebben 's ochtends feest, ouders en kinderen 's middags van 15.00 uur tot 17.00 uur. Een brief met uitgebreide informatie zal binnenkort aan de kinderen mee gegeven worden.

Tussen de middagopvang
Er wordt op het ogenblik vaak een verzoek neergelegd bij de TMO om vaste overblijfdagen te ruilen voor incidentele. Dit is echter niet de bedoeling. Als je kind op een andere dag moet overblijven dan gewoonlijk, wordt deze als een incidentele dag gerekend.

Planning schooljaar 2010 -2011
Het einde van het schooljaar is al weer in zicht en daarom wordt er achter de schermen druk gewerkt aan de planning voor het komende schooljaar. Deze planning is nog niet klaar en veel kunnen wij hier nog niet over zeggen, maar wij zijn blij jullie te kunnen melden dat we het huidige aantal groepen kunnen handhaven. Er zal in de groepsindeling dus niets veranderen. De verdeling van leerlingen en groepsleerkrachten e.d. volgt middels de gebruikelijke rode brief.

Schoolreis
Het is weer mooi weer, het einde van het schooljaar is alweer in zicht, dus is het weer tijd voor een gezellige schoolreis! Op vrijdag 18 juni gaan alle kinderen van De Swoaistee een dag erop uit. De voor - en onderbouw gaan naar het Sprookjeshof in Zuidlaren, de middenbouw gaat naar Duinenzathe in Appelscha en de bovenbouwers zullen te vinden zijn in Oranjestad in Oranje. Nadere informatie over tijden en andere belangrijke zaken voor die dag volgen binnenkort

AGENDA

  • vrijdag 11/06 schoolfeest
  • dinsdag 15/06 or/mr
  • vrijdag 18/06 schoolreis
  • dinsdag 22/06 musical
  • woensdag 23/06 wisseldag, 8e jaars vrij
  • donderdag 08/07 laatste schooldag
  • vrijdag 09/07 margedag hele school
  • zaterdag 10/07 eerste dag zomervakantie
  • maandag 23/08 eerste schooldag


Journaaltjes:
Studenten voor PGB: Wij bieden begeleiding aan kinderen en jongeren met een PGB, LGF of vanuit ZIN.
De begeleiding kan thuis, op school of elders plaatsvinden.
Kijk voor meer informatie op www.studentenvoorpgb.nl. Rechtstreeks contact met ons opnemen is ook mogelijk; 0681684809 of l.sloot@studentenvoorpgb.nl.

Gratis af te halen : jong , helemaal zwart poesje. Ze is nu 4 weken oud en mag over 3 weken weg.
(tel.nr. op te vragen bij school) (na 18.00 uur bellen)

Te koop: bergskelter Daytona gt, 3 versnellingen, brede banden. Ziet er uit als nieuw. Prijs €250,- .
(tel.nr. op te vragen bij school) (na 18.00 uur bellen)

Voor meubelstoffeerwerk, meubelrestauratie en nieuwe meubelen op maat belt u met Watze Bom, tel. 06-21918220

Advertenties inleveren bij Jacobien van den Hoofdakker
De kosten van een Journaaltje: € 1,-